Gemeente UiT in Erpe-Mere

Creatief schrijven voor kinderen uit het 4de, 5de en 6de leerjaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hou jij ook van mooie verhalen? Zin om zelf een leuk verhaal te schrijven? In deze workshop ontdek je dat schrijven gewoon leuk mag zijn. Aan de hand van oefeningen en spelletjes leer je bij over goede personages, een verhaal spannend maken, dingen verzinnen, ... Op het einde van de workshop, onder leiding van Emke Dierickx, heb je een eigen verhaal geschreven. Kinderen ontdekken in deze ...
Hou jij ook van mooie verhalen? Zin om zelf een leuk verhaal te schrijven? In deze workshop ontdek je dat schrijven gewoon leuk mag zijn. Aan de hand van oefeningen en spelletjes leer je bij over goede personages, een verhaal spannend maken, dingen verzinnen, ... Op het einde van de workshop, onder leiding van Emke Dierickx, heb je een eigen verhaal geschreven.

Kinderen ontdekken in deze workshop:
- Dat schrijven gewoon leuk mag zijn
- Creatief denken, out of the box denken
- De structuur van een goed verhaal - plot
- Hoe je een personage vorm geeft
- Hoe je spanning opbouwt in een verhaal
- Enkele taalkundige aspecten van schrijven: perspectief, stijl, tijd

De creativiteit wordt geprikkeld met oefeningen en spelletjes. De kinderen schrijven zelf een verhaal en krijgen hierop feedback.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 23 maart 2019
    van 10 tot 12 uur
  • za 30 maart 2019
    van 10 tot 12 uur
  • za 6 april 2019
    van 10 tot 12 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere