Gemeente UiT in Erpe-Mere

20ste Nazomertreffen MTC Sunriders Belgium

Voor het 20ste jaar op rij organiseren wij een VOLLEDIG BEPIJLDE TOERISTISCHE RONDRIT voor motoren, quads, trikes en bromfietsen. De rondrit zal ter plaatse ook beschikbaar zijn op GPS. Thema voor dit jaar zijn alle zogenaamde 'kuitenbijters' van de Vlaamse Ardennen. (U kan de rit op zaterdag en/of zondag rijden) Om te weten waar op welke heuvel of berg u zich bevind, zullen langs de kant van ...
Voor het 20ste jaar op rij organiseren wij een VOLLEDIG BEPIJLDE TOERISTISCHE RONDRIT voor motoren, quads, trikes en bromfietsen.
De rondrit zal ter plaatse ook beschikbaar zijn op GPS.
Thema voor dit jaar zijn alle zogenaamde 'kuitenbijters' van de Vlaamse Ardennen. (U kan de rit op zaterdag en/of zondag rijden)

Om te weten waar op welke heuvel of berg u zich bevind, zullen langs de kant van de weg infoborden staan met de naam van de heuvel/berg en het hellingspercentage.
Verleden jaar mochten wij net geen 1.000 motorrijders verwelkomen... Wie helpt ons dit jaar over deze magische kaap van 1.000 motorrijders te gaan en zo een hoop geld te mogen schenken aan de vzw 'Hart Voor Tara'?

Tara is een jonge mama (2 jonge kindjes) van 33 jaar die afgelopen december ten prooi is gevallen aan een vleesetende bacterie en waarbij in allerijl zowel benen als armen zijn geamputeerd moeten worden.

Wij motorrijders tonen dat we het hart op de juiste plaats hebben en willen vanzelfsprekend dit jonge gezin verder helpen.

Naast een super mooie rondrit van +/- 160km, kan u tijdens deze dagen ook genieten van een hapje en een drankje aan héél democratische prijzen!
een ontbijtje, een belegd broodje, crocque monsieur of heeft u liever een uitsmijter of frietjes met stoofvlees? Het kan allemaal!

Kuier tussen de verschillende aanwezige verkoopstandjes met tal van prachtige dingen of kom gewoon genieten van al het mooie chroom en prachtige motoren!

Ook niet-motorrijders zijn van harte welkom!

Tijdens de rit (op zondag) zal u daarenboven gefotografeerd worden en zal u achteraf deze foto's GRATIS kunnen downloaden.
De inschrijving bedraagt slechts 5€/pp (incl. 2 drankbonnetjes --> met dank aan moto's Thomas, én een GRATIS tombola!).

Nog meer info nodig?
Aarzel niet contact op te nemen met onze secretaris via mail:
secretaris.sunriders@outlook.com

Noteer zeker en vast deze datum en nodig zoveel mogelijk collega-motorrijders uit!
Hou ook onze Facebook pagina (MTC Sunriders Belgium) in het oog, want binnen enkele weken starten wij met een wedstrijd waarbij we 2 x 2 VIP-Arrangementen weg geven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 7 september 2019
    van 0 uur
  • zo 8 september 2019
    van 0 uur
  • zo 8 september 2019
    van 0 tot 23.59 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Sint-Janshof
Keerstraat 222, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

MTC Sun-Riders Belgium vzw