Gemeente UiT in Erpe-Mere

Rookie Comedy - Comedy for Kids

Eindelijk! Comedy op maat van kinderen van 10 tot 14 jaar én hun (groot)ouders. Een topteam van entertainers werkte voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert, musiceert en misschien af en toe een beetje jongleert. Peter Hens, bekend van 'Voor De Leeuwen' op één, leerkracht van opleiding en met heel wat jongeren- en publiekservaring, zal de ziel uit zijn lijf ...
Eindelijk! Comedy op maat van kinderen van 10 tot 14 jaar én hun (groot)ouders. Een topteam van entertainers werkte voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert, musiceert en misschien af en toe een beetje jongleert.

Peter Hens, bekend van 'Voor De Leeuwen' op één, leerkracht van opleiding en met heel wat jongeren- en publiekservaring, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om zo de hele zaal voor hem te winnen. Laat jouw kinderen kennismaken met stand-up comedy via onderwerpen die uit hùn leefwereld gegrepen zijn, zoals Fortnite, Tik Tok en Instagramwaardige outfits.

De eerste voorstellingen in Arenberg Antwerpen en Tinnenpot Gent waren alvast een schot in de roos. Nu komt deze comedyvoorstelling 100% op maat van kinderen voor het eerst in de buurt. Een voorstelling waarbij ook de ouders geregeld van hun stoel vallen. Beloofd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 8 september 2019
    van 15 tot 16 uur

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Zaal Torengalm
Aaigemdorp 94, 9420 Aaigem (Erpe-Mere)

Organisatie

KOP Aaigem