Gemeente UiT in Erpe-Mere

Duo Rozemond & Bekkers

Start ticketverkoop: 31/08/2019 Vox Weinig woorden kunnen soms veel zeggen. Dat bewijst bijvoorbeeld de vocalise: een soort gedicht dat volledig is opgebouwd uit één of twee klinkers. In deze gedichten staat de klank centraal: het woord gaat hier haar primaire functie van communicatiemiddel voorbij en wordt wendbaar, associatief en puur klankmateriaal. Wie in dergelijke gedichten op zoek gaat ...
Start ticketverkoop: 31/08/2019

Vox
Weinig woorden kunnen soms veel zeggen. Dat bewijst bijvoorbeeld de vocalise: een soort gedicht dat volledig is opgebouwd uit één of twee klinkers. In deze gedichten staat de klank centraal: het woord gaat hier haar primaire functie van communicatiemiddel voorbij en wordt wendbaar, associatief en puur klankmateriaal. Wie in dergelijke gedichten op zoek gaat naar een eenduidige betekenis, komt dan ook gauw op een dwaalspoor terecht. Voor violiste Jacobien Rozemond en accordeonist Renée Bekkers is de vocalise het uitgangspunt voor een dromerig programma waarin de menselijke stem centraal staat. Het duo zorgt daarbij voor een perfecte balans tussen folklore, klassiek en innovatie. Laat jouw verbeelding de vrije loop!

UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

PRIJS
Gratis, Reserveren verplicht via de gemeentelijke webshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 12 oktober 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

GAC Steenberg
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Gent Festival Van Vlaanderen