Gemeente UiT in Erpe-Mere

Eetfestijn Salivam

Het Salivam-team nodigt jullie uit op het eetfestijn t.v.v. Salivam. Er is keuze uit een Stoofpotje van varkenswangetjes, Vispannetje of balletjes in tomatensaus, alle gerechten geserveerd met groenten en frietjes. Volwassenen betalen 16 euro, kinderen betalen 8 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden van Salivam of via paul.callebaut10@telenet.be joan1@telenet.be ...
Het Salivam-team nodigt jullie uit op het eetfestijn t.v.v. Salivam. Er is keuze uit een Stoofpotje van varkenswangetjes, Vispannetje of balletjes in tomatensaus, alle gerechten geserveerd met groenten en frietjes. Volwassenen betalen 16 euro, kinderen betalen 8 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden van Salivam of via paul.callebaut10@telenet.be joan1@telenet.be dirkcallebaut@hotmail.com dekeyserkris@telenet.be

Wie of wat is Salivam?
SALIVAM is de Latijnse vertaling voor "speeksel". Bij Krista, woonachtig te Mere, is 4 jaar geleden speekselklierkanker geconstateerd. Momenteel gebeuren er geen onderzoeken naar speekselklierkanker. Er zijn "maar" een honderdtal mensen in België die elk jaar met deze kanker te maken krijgen en daarom is het blijkbaar niet belangrijk genoeg om hierover onderzoek te verrichten.
Wij (het SALIVAM-team) willen daar iets aan doen en hebben besloten om dit jaar een aantal evenementen ineen te steken zodat wij genoeg geld kunnen inzamelen om toch onderzoeken te starten.
Alle winst gaat via De Warmste Week, georganiseerd door Studio Brussel eind dit jaar, naar het CRIG van het UZ te Gent dat zich focust op onderzoek van hals- en hoofdtumoren.
Krista houdt een dagboek bij van de laatste 4 jaar, wie het graag wil inkijken kan terecht op “kristadk.blogspot.com”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 5 oktober 2019
    van 17.30 tot 21.30 uur

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; Kinderen: 8,00 €

Waar

Zaal Sint-Anna
Bambruggedorp 44, 9420 Bambrugge