Gemeente UiT in Erpe-Mere

Workshop Graffitilights

De winter komt eraan en het is steeds vroeger donker. Hoeft dat je tegen te houden om te tekenen en creatief te zijn? Nee, je wisselt gewoon van materiaal. Zoals de zelfgemaakte, programmeerbare ledstrips van Graffitilights. Leer over licht en fotografie en speel en experimenteer vervolgens zélf met lange sluitertijden die de lichtbanen van bewegende lichtbronnen laat verschijnen. Klinkt dat ...
De winter komt eraan en het is steeds vroeger donker. Hoeft dat je tegen te houden om te tekenen en creatief te zijn? Nee, je wisselt gewoon van materiaal. Zoals de zelfgemaakte, programmeerbare ledstrips van Graffitilights.
Leer over licht en fotografie en speel en experimenteer vervolgens zélf met lange sluitertijden die de lichtbanen van bewegende lichtbronnen laat verschijnen. Klinkt dat indrukwekkend? Geen schrik, dat is echt niet altijd zo moeilijk als het lijkt. Je wordt begeleid en geholpen en voor je het weet gaat alles vanzelf!
En wie weet wordt jouw werk dan wel een deel van de Graffitilights-gallerij op Instagram!
Normaal maakt Graffitilights voornamelijk foto's in een stedelijke omgeving, al dan niet in interactie met streetart, maar nu staat hij in jouw bib! Schrijf je vlug in, de plaatsen zijn beperkt!

Wie 5 UiTPASpunten omruilt kan gratis naar deze workshop.

Activiteit van BibArt met de steun van de Vlaamse overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 22 november 2019
    van 19 tot 22 uur

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

BibArt