Gemeente UiT in Erpe-Mere

Workshop Bullet journal VOLZET

Wat is een bullet journal? De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terug vinden! Wat houdt de workshop in? Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om ...
Wat is een bullet journal? De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terug vinden!
Wat houdt de workshop in? Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.
Voor wie is deze workshop? Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do- lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten,… heeft. En die het gevoel hebben dat dit productiever kan.
Inbegrepen in de workshop: Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters ofwel Miss Pixie , gebruik creatiefmateriaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje.

Over Miss Pixie
Stephanie Wauters ofwel Miss Pixie is een leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen 3000 leden telt.
Daarnaast heeft ze een blog en webshop waar ze haar liefde voor handmade, slow fashion en bullet journaling deelt. Meer info op www.misspixiesblog.blogspot.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 19 maart 2019
    van 19.30 tot 22.30 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere